ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω ανακατεσκευής και ανακαίνισης των γηπέδων μπάσκετ και βόλλευ, ο χώρος του γυμναστηρίου θα παμείνει κλειστός από 09/06 εως 18/06

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ!

Tο  Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Tο 1879 ορίστηκε ο Ιωάννης Φωκιανός στην θέση του διευθυντή και λόγω της πολύ σημαντικής προσφοράς του στην ενσωμάτωση της γυμναστικής στο υποχρεωτικό πρόγραμμα διδασκαλίας στην μέση εκπαίδευση, το Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών μετονομάστηκε τιμητικά σε «Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών ο Ι. Φωκιανός». Βρίσκεται στο χώρο του Ζαππείου στην Αθήνα απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν κτίρια 1000 τετραγωνικών μέτρων περίπου χώρων άθλησης, γραφείων , αποδυτηρίων, αποθηκών και άλλων βοηθητικών χώρων και ανοιχτό υπαίθριο χώρο 3 στρεμμάτων περίπου. Το γυμναστήριο λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Καθημερινά γυμνάζονται δεκάδες παιδιά και ενήλικες στα γήπεδα του μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ αλλά και στο υπαίθριο γυμναστήριο με ελεύθερη είσοδο!

Σας περιμένουμε!

Ο Πρόεδρος

Τούτουζας Δημήτριος

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ